Obljetničko izdanje legendarne kompilacije “Bombardiranje New Yorka” u luksuznom redizajniranom ovitku napokon je ugledalo svjetlo dana te je dostupno na LP-u za sve obožavatelje i kolekcionare vinila.U ovim teškim vremenima kada nam je veliki oslonac upravo glazba, strastvene fanove žestokog i prljavog rock’n’rolla te underground rocka općenito, razveselit će činjenica da će na svojim gramofonima moći zavrtiti reizdanje ovog dragocjenog uratka koje sadrži preko 50 minuta materijala kultnih imena domaćeg rocka – Majke, Satan Panonski, Messerschmitt, Kaotične duše, Sköl i Machine Gun.

Kompilacija je originalno objavljena na LP-u 1989. godine za etiketu Slušaj Najglasnije, Zdenka Franjića, da bi se na CD-u po prvi puta našla 1998. godine u nakladi diskografske kuće Dancing Bear te je u tom formatu, gorespomenutim bendovima, pridodano još osam bonus pjesama.

“Vrijeme objavljivanja kompilacije ‘Bombardiranje New Yorka’ bilo je pionirsko doba novog domaćeg rocka dok danas reizdanje ove kompilacije s bonus pjesmama originalno namijenjenim kompilaciji, ali zbog nedostatka prostora neuvrštenim na prvobitno izdanje “Bombardiranje New Yorka” podsjeća na zdravu krvnu sliku tadašnje domaće rock scene i ishodište danas aktualnih rock bandova poput Majki ili Kojota čiji se veći broj članova motao u grupi Pokvarena mašta. U svakom slučaju iz kompilacije ‘Bombardiranje New Yorka’ posredno i neposredno se izrodilo puno dobrih stvari, pa čak i daleko više no što su se najdobronamjerniji kritičari i aktivni sudionici tih zbivanja usudili i pomisliti.” piše Aleksandar Dragaš povodom objavljivanja CD izdanja “Bombardiranje New Yorka” 1998. godine za Dancing Bear i to po prvi put na (ondašnjem novom nosaču zvuka) CD-u.

Popis pjesama na vinilnom LP reizdanju kompilacije “Bombardiranje New Yorka”:

A strana:
1. Satan Panonski – Oči u magli
2. Satan Panonski – Iza zida
3. Satan Panonski – Lepi Mario
4. Satan Panonski – Kliktaj
5. Sköl – Jurica
6. Sköl – Kvadrat od zlata
7. Sköl – Lica
8. Messerschmitt – Have A Little Faith In Me
9. Messerschmitt – I Don’t Like This Games
10. Messerschmitt – In The Hit Of The Night

B strana:
1. Majke – Iz sve snage
2. Majke – Zbunjen i ošamućen
3. Majke – Novi dan
4. Machine Gun – Osjeti moć
5. Machine Gun – Tražim te
6. Machine Gun – Dva dana (ja sam bio sam)
7. Kaotične duše – Večer je počela
8. Kaotične duše – Odlazim u pakao
9. Kaotične duše – Ponovo sam