Beogradski bend iz Vojvodine TBK je posle zapaženog prvog singla ”Idemo do klaba” koji se zavrteo na radijskim top listama i tako najavio njihov debi album snimio novi spot. Naziv novog singla je ”Soba u Bigzu”, a prema rečima ovog nesvakidašnjeg benda tekst nove pesme je njihova lična karta, a muzika zdravstvena knjižica. U izjavi za naš sajt rekli su:

"Pesma je nastala direktno sa ulica beogradskog asfalta i govori o uobičajenom i teškom životu alternativnog muzičara koji pokušava da izgradi karijeru u epicentru naše zemlje. U njoj takođe nastavljamo da negujemo beogradski zvuk, i nastojimo da budemo kulturološki most između Vojvodine i Beograda, pa smo deo spota snimili u prestonici autonomne pokrajine."


Za one koji nisu imali priliku da ih čuju, bend TBK se iznenada pojavio pre mesec dana sa već pomenutom pesmom ”Idemo do klaba” koja je kod publike i novinara izazvala podeljenja mišljenja; neki su u njoj videli plesni hit, a drugi ples na granici ironije i satire. U jednom se ipak većina složila. TBK je prvi bend koji je počeo da primenjuje takozvani beogradski zvuk, kao novi i poseban žanr u modernom rokenrolu.

Po rečima članova benda ono što sledi za mesec dana je i treći spot-singl "skroz drugačiji od svega što je do sada bilo u našem rokenrolu".