HORNSMAN COYOTE: „Children of the Millenium“ govori o neophodnoj potrebi da ostavimo ružne stvari iz prošlostiSviđa ti se? Javi ostalima!

Legendarni domaći reggae/rock muzičar, Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, objavio je svoj drugi singl pod nazivom “Children of the Millenium” sa svog najnovijeg studijskog ostvarenja “Breathing Fyah”. Album je realizovan u saradnji sa Earth Works studiom i uskoro će se naći u prodaji.


Više o samom albumu, rekao nam je Nemanja, jedan od trenutno najpopularnijih reaggae trombonista u svetu:

— Breathing Fyah je moj petnaesti studijski album. Sadrži šest pesama i šest Dub mixeva snimljenih u Earth Works studiju (Amsterdam). Analogna, vintage produkcija ovog albuma je karakteristicna za Earth Works, koji postaje jedan od vodećih studija za Roots Reggae i Dub muziku u Evropi.

Muzičari koji su svirali na albumu su veterani holandske, engleske, srpske i francuske reggae scene: Bunnington judah (UK), Ras P (NL), Ben King (UK), Art-Man (FR), King Kooper (NL), UJ Maruanaya ( NL), Djurdjica Gajic (SRB), Natalija Gajic (SRB), Bobo Lekic (SRB), Monci Dog. Svi oni zajedno cine RAW Rhythm Section, The Signal One Band, The High Notes i Roots Unity.

Za mix albuma je ovog puta bio zadužen legendarni engleski reggae producent Jah Rej (Jah works UK).

O novom spot-singlu, čiju video produkciju potpisuje Đurdjica Gajić, Coyote je rekao:

— Pesma govori o neophodnoj potrebi da ostavimo ružne stvari iz prošlosti... konkretno rat i mrznju, i da se okrenemo budućnosti i novom ljudskom poretku u kome će vladati ljubav i zajedništvo. Neki će reći "puki snovi" ili "ovo je već mnogo puta rečeno". Ali na žalost, moramo ponavljati kako ne bi zaboravili...
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva