Pogledajte „Breaking Point — A Star Wars Story“, fan film reditelja Stevana FilipovićaSviđa ti se? Javi ostalima!


Breaking Point je fan-made Star Wars film, po nekima najveći i najambiciozniji na prostorima bivše Jugoslavije.

Pored Stevana Filipovića (Šejtanov ratnik, Šišanje, Pored mene)  koji je scenarista i reditelj, produkcijski tim čini čak pedesetak iskusnih glumaca, snimatelja, kostimografa, scenografa, kaskadera i studenata Akademije umetnosti. Snimano je i iz vazduha (dronom) i pod vodom, a izradu filma je pomogla produkcijska kuća Hypnopolis iz Beograda.

Glavne uloge igraju Slaven Došlo (Pored mene, Vlažnost, Vojna akademija), Darko Ivić (Pored mene, Vojna akademija) i Jana Milosavljević (Afterparti, Pogrešan čovjek, Moja generacija Z).

Radnja filma smeštena je u period između šeste i sedme epizode Star Wars sage, tj. između Povratka džedaja i Buđenja Sile. Nakon sloma Imperije Luk Skajvoker je obnovio red džedaja i krenuo da podučava novu generaciju. Među ovim mladim džedajima nalaze se braća Nol i Kes Dast koja potiču sa nemilosrdnih ulica planete Korelije. U noći kada je Ben Solo izdao svog ujaka nalaze se pred svojim najvećim izazovom.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva