Beogradski bend Sides predstavio je svoj najnoviji "Live Session" video sa tri pesme.

Sides su nastali krajem 2015.,  predstavljen je i spot koji je zaintrigirao publiku ali ubrzo nakon toga bend se suočava sa problemom bubnjarevog sluha. To ih je odvojilo skoro godinu i po dana od snimanja, nastupa, generalno svega vezano za aktivnosti benda. Marta meseca ove godine bend se ponovo aktivirao i predstavio pesmu "Quiet Soul".


Bend je do sada objavio 4 pesme koje predstavljaju prvi EP, i trenutno su u fazi snimanja drugog EP albuma na kojem će biti 5 pesama. Jedna od tih je "Wilt" koju su predstavili na Live Session videu. Ovaj snimak je objavljen na The Circle Pit YouTube kanalu. Ubrzo su predstavili i druge dve pesme.

Svoj Live Session ovako objašnjavaju: "Ideja je bila da uradimo nešto što do sada nismo i da iskoristimo vreme dok nam je pevač u državi koji je trenutno poslom u inostranstvu. To je bilo veliko iskustvo za nas, puno zabave i emocija, i jako smo srećni kako je sve ispalo na kraju.  Takodje, veoma smo zahvalni našem prijatelju Davorinu Jovanoviću bez koga ovo ne bismo mogli da uradimo. Ceo video je sniman u zgradu BIGZ-a, u Studio Beat, i to je bila jedna šestočasovna proba za nas. Live Session čine 3 pesme, dve sa prvog EP (Quiet Soul i Bloom) i jedna sa predstojećeg (Wilt). Sides je bend koji nastoji da inspiriše druge svojim tekstovima i pesmama, da se ljudi pronađu u našoj priči i da tu priču zajedno pišemo."