Sides predstavili "Live session" sa tri pesmeSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend Sides predstavio je svoj najnoviji "Live Session" video sa tri pesme.

Sides su nastali krajem 2015.,  predstavljen je i spot koji je zaintrigirao publiku ali ubrzo nakon toga bend se suočava sa problemom bubnjarevog sluha. To ih je odvojilo skoro godinu i po dana od snimanja, nastupa, generalno svega vezano za aktivnosti benda. Marta meseca ove godine bend se ponovo aktivirao i predstavio pesmu "Quiet Soul".


Bend je do sada objavio 4 pesme koje predstavljaju prvi EP, i trenutno su u fazi snimanja drugog EP albuma na kojem će biti 5 pesama. Jedna od tih je "Wilt" koju su predstavili na Live Session videu. Ovaj snimak je objavljen na The Circle Pit YouTube kanalu. Ubrzo su predstavili i druge dve pesme.

Svoj Live Session ovako objašnjavaju: "Ideja je bila da uradimo nešto što do sada nismo i da iskoristimo vreme dok nam je pevač u državi koji je trenutno poslom u inostranstvu. To je bilo veliko iskustvo za nas, puno zabave i emocija, i jako smo srećni kako je sve ispalo na kraju.  Takodje, veoma smo zahvalni našem prijatelju Davorinu Jovanoviću bez koga ovo ne bismo mogli da uradimo. Ceo video je sniman u zgradu BIGZ-a, u Studio Beat, i to je bila jedna šestočasovna proba za nas. Live Session čine 3 pesme, dve sa prvog EP (Quiet Soul i Bloom) i jedna sa predstojećeg (Wilt). Sides je bend koji nastoji da inspiriše druge svojim tekstovima i pesmama, da se ljudi pronađu u našoj priči i da tu priču zajedno pišemo."

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva