Marvel objavio svoj 1000. broj u okviru proslave 80. rođendana izdavačke kućeSviđa ti se? Javi ostalima!


28. avgusta Marvel Comics objavio je svoj 1000. broj. Uz njega, objavljen je i trejler kao najava i uvodnik broja. U videu koji je pred vama glavni urednik C.B. Cebulski, izvršni urednik Tom Breevort i scenarista Al Ewing govore o jubilarnom izdanju.

"Šta bismo mogli da učinimo da okupimo sve likove i najbrilijantnije autore na jednom mestu? To je bila polazna tačka za Marvel Comics #1000”, rekao je Cebulski.

"Marvel Comics #1000 je ogroman strip i proslava 80. godina Marvelovog izdavaštva. Svaka strana na neki način, u nekom obliku ili formi odgovara nečemu što se dešavalo u svetu izdavaštva u toj godini”, dodaje Breevort.

CBR javlja da je od strane Marvel izdavačke kuće uložen ogroman trud da bi se realizovalo jedno ovakvo izdanje. Breevort opisuje ovaj broj kao nešto najkomplikovanije i najteže što je do sada napravljeno u izdavačkoj kući Marvel jer je svaku stranu ovog stripa radio poseban tim.

Strip će se osvrnuti na priču o poreklu Marvela. Prvi panel u stripu je prvi panel iz originalnog Marvel Comics #1 iz davne 1939. godine ali se odatle priča razvija na toliko načina jer nas Al Ewing kao glavni scenarista vodi kroz osam decenija Marvelovih likova i Marvelove istorije.

Pogledajmo...
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva