Novembra 2018. najavljen je serijal crossover-a između izdavačkih kuća Sergio Bonelli Editore i DC Comics. Prvi projekat ove vrste koji je najavljen upariće Zagora sa popularnim DC-ijevim Flešom i on bi trebalo da ugleda svetlost ove godine.

Povod za špekulacije nekog novog krosovera dao je urednik Dylan Dog serijala, Roberto Rekioni koji je na svom Fejsbuk profilu otkrio da piše Džona Konstantina a.k.a Hellblazer-a, piše Bleeding Cool a prenosi Strip blog. Ova dva naslova imaju određenih sličnosti tako da se krosover sam nameće. Dylan je istraživač paranormalnog stacioniran u Londonu, kao i Džon Konstantin, veštac i detektiv koji se bavi okultizmom. 

Rekioni je na svom profilu napisao kako se Hellblazer vraća u okviru DC Sandman Universe Nila Gejmena, i kako je uzbuđen jer je Džon Konstantin jedan od njegovih omiljenih likova i kako je čudno što je on jedini koji je pisao nove Konstantinove stripove. Očigledno, ovo se sada promenilo. Više detalja možda dobijemo od strane DC-a na Comic Con-u u San Diegu.