Quentin Tarantino se povlači iz režije: "Čini mi se da sam filmovima dao sve što sam mogao"



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Tvorac kultnih filmova, Quentin Tarantino je nedavnom intervjuu za GQ otkrio kako planira da prestane da se bavi redateljskim poslom jer smatra da je u toj sferi filmske industrije “došao do kraja puta”. Ipak, ne povlači se u potpunosti te najavljuje kako će i dalje biti kreativan.

“Vidim se u pisanju scenarija za filmove, a počinjem da pišem i za pozorište tako da ću i dalje biti kreativan. Jednostavno mi se čini da sam filmovima dao sve što sam mogao.”

U bioskope uskoro stiže njegov najnoviji film “Bilo jednom u Hollywoodu”, a zvezda filma Bred Pit nije iznenađen Tarantinovim izjavama te smatra kako u intervjuu “uopšte nije blefirao”.

“Mislim da je smrtno ozbiljan. S jedne strane sam iskreno žalostan, ali on je taj koji zna šta se događa i koji osećaji ga vode u drugim smjerovima. No, ima on druge planove na umu i nećemo mu reći “doviđenja” tako skoro” – objasnio je Pit.

Tarantino je navodno trebao raditi na novom nastavku Star Trek franšize što bi bio njegov 10. film no u intervjuu ističe: “Film “Bilo jednom u Hollywoodu” je dobro primljen, možda neću doći do broja 10. Možda prestajem upravo sad! Možda malo kasnije. Sve ćemo još videti.”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva