Tkivo, mračni audio-vizualni duo, nakon tri godine diskografske pauze objavio je novi materijal, LP izdanje "Strange Low" koji se savršeno nadovezuje na prethodna tri singla "Queen Juniper & Despondent" , "The Unsuspecting Voyeur" i "If I May Honestly".

Karlo Vuković i Filip Majdak, koji čine Tkivo i koji se do sada nikada nisu upoznali uživo (!), u posljednjih godinu dana sakupljali su inspiraciju i kreativu te nas počastili s novih 11 pjesama, uz jednu instrumentalnu kao šećer na kraju nakon više od 30 dinamičnih minuta koje će vam samo tako proletjeli. Svidjet će se svima koji vole eksperimentirati s glazbom, jer na "Strange Low" dobit ćete savršeno upakiranu dozu mračne, sexy elektronike, industriala, rocka i ambijentale.

"Obično bendovi znaju imati neke anegdote kako je bilo puno problema tijekom snimanja materijala i pripreme istog, što ih definitivno razumijem... Za svoje trenutne projekte imao sam slična iskustva plus balans između toga i svakodnevnog života, stvarno zna ugrist vrijeme i volju za guzicu, ali nekako izguraš na kraju dana i dovedeš stvari u red. Ipak, kada je u pitanju ovaj album, snimanje je bilo jedno predivno i bezbolno iskustvo, jednostavno je išlo jedno s drugim čitavo vrijeme... Svakako je u svaku pjesmu uloženo puno truda i vremena i zadali smo si misiju da svaka pjesma mora imati i glavu i rep, a bome i škembu u sredini. Smatram da smo Karlo i ja napravili jedan kvalitetan proizvod iza kojeg osobno ponosno stojim" - poručuje Filip Majdak o novom izdanju.

Karlo i Filip oboje su zaslužni za produkciju i snimanje albuma, dok iza genijalnog artworka stoji Karlo uz pomoć vizualnih materijala apstraktnog slikara iz Indiane, Stevea Johnsona. Za akustičnu gitaru na pjesmi "This House" i "The Unsuspecting Voyeur" zaslužan je Davor Ivanković.