Pogledajte trailer za "Beats", novi škotski film o rave žurkama i sazrevanju uz elektronsku muzikuSviđa ti se? Javi ostalima!

Radnja filma se dešava u malom gradu u centralnoj Škotskoj i prati doživljaje dva najbolja prijatelja, Johnno-a i Spinner-a, tokom leta 1994. godine. Dva tinejdžera su odlučna da se dobro zabave i provedu nezaboravno svoje poslednje zajedničko leto, pre nego što se jedan od njih sa familijom seli u veći grad u potrazi za boljim životom. Oni celo leto provode odlazeći na rave žurke i učestvujući na razne načine masivnom kontra-kulturnom pokretu prožet elektronskom muzikom koji se razvijao u to vreme u Velikoj Britaniji.

Na soundtracku koji prati ovaj film se nalaze poznati izvođači i numere elektronske muzike iz tog vremena kao što su Joey Beltram - 'Energy Flash', 'Song of Life' - Leftfield, 'Hyperspeed' - The Prodigy, 'Spastik' - Plastikman, 'Big Fun' - Inner City, 'Track 4' - LFO, 'Belfast' - Orbital.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva