Nemesis "o kapitalizmu i konzumerizmu" u novom spotuSviđa ti se? Javi ostalima!

Devojke iz domaćeg all-girl metal sastava Nemesis su 7. aprila objavile novi spot za pesmu “Dead End". Već više od dve godine aktivno promovišu svoj autorski rad, objavivši do sada tri singla i tri video spota, a uskoro pubika može očekivati i njihov album prvenac.


Kao specijalna gošća u spotu pojavljuje se Magdalena Stanković, koja je zajdeno sa Stefanom Tasićem, osim glumačke uloge, bila zadužena za video snimnje i montažu. Muzičku produkciju potpisuje Luka Matković, dok muziku i tekst potpisuje bend Nemesis.

"Inspiraciju za spot dobile smo razmišljajući o kapitalizmu i konzumerizmu, kao i pogrešnim formama života koje se nameću kroz „konzumeristicku i kapitalističku religiju“. Ideja je bila da prikažemo na koje to sve načine mi robujeme u ovom modernom svetu i koliko nas stvari koje su naizgled prihvatljive mogu uništiti" - navode devojke iz Nemesisa.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva