40 godina "Osmog putnika": Pogledajte treći od šest kratkih filmova koji obeležavaju jubilej



Sviđa ti se? Javi ostalima!



Kako je i najavljeno objavljen je Alien: Night Shift, treći kratki film iz kolekcije od njih šest koje je 20th Century Fox odabrao za obilježavanje 40 godišnjice kultnog filma Alien.

Alien: Night Shift napisao je i režirao Aidan Michael Brezonick, a glavne uloge tumeče Amber Gaston, Terrance Kieth Richardson, Christopher Murray, i Tanner Rittenhouse - javlja SF portal Inverzija. Kada je nestali svemirski vozač pronađen dezorijentiran, njegovi kolege predlažu malo alkohola kao lijek. Pri samom zatvaranju nevoljno su pušteni u skladište kolonije gdje se vozačevo stanje rapidno pogoršalo, pa mlada radnica iz skladišta mora stvari preuzeti u svoje vlastite ruke.

Ekskluzivno prikazivanje prva četiri filma već se održalo u sklopu Emerald City Comic Cona 15. ožujka, a zatim i 23. ožujka u sklopu Chicago Comic & Entertainment Expoa. Posljednja dva filma su prikazana 30. ožujka na WonderConu, a projekcije su bile popraćene i prigodnim panelom.

Za široku publiku kratki filmovi se objavljuju na tjednoj bazi na IGN-u. Na AlienUniverse.com i Alien Anthology društvene kanale filmovi stižu 03. svibnja, te će biti popraćeni s materijalima iza kamere.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva