Hit sa albuma "Fool Control" dobio spot posle 18 godina

,,Probe, druženja, sve ono što smo oduvek voleli sada proživljavamo ponovo, a najveći motiv nam je da ponovo osetimo taj huk pune hale, tu bezgraničnu ljubav i energiju ljudi koji vole ovaj bend i pesme Eyesburn-a", iskreni su Kojot, Alek, Laza i Lale, a približava se taj dan kada će na noge dići Halu sportova ,,Ranko Žeravica" - 23. marta nastupiće u okviru muzičkog dela trećeg Kontakta.

I svoje i nestrpljenje publike odlučili su da prekrate novim spotom za staru, ali nikad aktuelniju pesmu - "War Control" sa albuma "Fool control".

,,Kameru i režiju potpisuje fenomenalni Vuk Protić, autor mnogih spotova, poznat po radu u grupi Feud. Pesmu smo snimali uživo i dobili smo odličan spot - prezadovoljni smo! Malo je čudan, ali izuzetan osećaj snimati video za pesmu koja je napunila 18 godina... a i dalje je aktuelna i muzički, a pogotovo tematski. "War Control" nam je i dalje i te kako potreban", objašnjava Eyesburn zašto su se odlučili da ekranizuju baš ovu pesmu.

,,Nadamo se da će na koncertu biti nezaboravno i da će obeležiti početak jedne nove priče u našim životima... Coming to you live and direct from creation! Vidimo se na Kontaktu!" poručuje Eyesburn.