The W. A. B. su oformljeni sa jednim ciljem, da budu brutalni!

Razočarani trenutnom rokenrol scenom, Drake Brenno i Aleksa Kaos su odlučili da formiraju autentični andergraund bend pod uticajem imena poput Discharge, GG Allin, Napalm Death, Celtic Frost...


Muzika koju stvaraju je saundtrek njihovog života koji provode okruženi pojačalima, bubnjevima, gitarama i harsh vokalima. Svoj zvuk su nazvali "brutal punk" koji se odlikuje sirovim zvukom koji je kombinacija jednostavnosti panka i iskrenom snagom metala.

U svojim prostorijama su snimili svoj prvi album koji je izašao za njihovu kuću "Suburban Attack". Nasilje, mržnja, ljudsko otuđenje su samo neke od tema kojima se bave u svojim pesmama. U svom radu se drže DIY principa i filozofije. Pored snimanja, sami rade svoj merch, organizuju koncerte i turneje sa željom da budu potpuno nezavisni.

Nazvani “White Stripes-ima pank muzike”, nihov živi nastup je zvučna mešavina rifova, buke i znoja. Svaki novi nastup im donosi novu publiku a svoje pratioce zovu "Wabber-ima". Svirkom su uvek spremni da zatresu zidove mesta gde nastupaju. Kako je rokenrol živi na nastupima i u putu formacija dvojca im znatno olakšava putovanja.

Kao uvod u promociju prvog albuma nedavno su predstavili i svoj spot singl koji su uradili pod svojim uslovima sa željom da dokažu da DIY duh i dalje živi u vremenima kada agencije i promoteri dominiraju u muzičkoj industriji.

Nema sumnje da će 2019. biti presudna za njihov rad jer ih ove godine očekuje Evropska turneja.