Alokin: Novo ime na domaćoj sceni



Sviđa ti se? Javi ostalima!


ALOKIN je nov projekat, ali ljudi koji stoje iza njega nikako nisu novi u muzičkim vodama. Čovek koji stoji iza imena Alokin je Nikola Ilić koga publika poznaje kao dugogodišnjeg bubnjara čitavog niza bendova (Kinovia, Kanntilen Ante Portas, Engram, Koalicioni sporazum, Underwater Walk, Black Peak...), ali i kao kompozitora u bendovima Unexistence, Strop, Konačno mešanje i sada Alokin, koji je zamišljen kao niz kolaboracija sa drugim autorima. 

Za prvu pesmu pod imenom ’’Za ljubav svu’’ potpuno spontano i prirodno desila se saradnja sa Mihajlom Đorovićem, jako zaposlenim mladim producentom kojeg takođe znate iz bendova Summer Deaths, Owl Oxidant, Technicolor Lies, Han Oslo, itd., i Ljubišom Jovanovićem, frontmenom bendova Katabazija i Ludwig Ludwig.

Obzirom na rezultat saradnje, pesmu ’’Za ljubav svu’’, verovatna je i buduća kolaboracija ove trojke u nekom obliku. Zanimljivost su čak dva spota za ovu pesmu. Premijerno je prikazan izuzetni animirani spot autora Arona Gurkova, dok će nakon mesec dana uslediti i premijera drugog spota, čiji je autor Luka Popović.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva