Mister No se vraća u novom izdanju: Mister No Revolution – VietnamSviđa ti se? Javi ostalima!

Revolution je neka vrsta reboota Nolittinog Mister No-a, vremenska linija je pomaknuta za otprilike 25 godina, on je sada veteran vijetnamskog, umesto 2. svetskog rata. Svoje posleratne godine provodi u San Franciscu (kraj 60-tih) ali životne okolnosti ga opet odvode u Amazoniju. 


Michele Masiero idejni je začetnik ovog projekta, njemu će se pridružiti autori koji su već radili na serijalu Siročad, a to su crtači Matteo Cremona i Alessio Avallone, te koloristi Giovanna Niro, Alessia Pastorello, Luca Saponti i Stefania Aquaro a za naslovnice je zadužen Emiliano Mammucari.
Mister No Revolution je dio nove Bonellijeve izdavačke linije Audace, u kojoj će se objavljivati stripovi za stariju/odrasliju publiku.
Prvi broj u HC opremi za knjižare izaći će za ovogodišnji Lucca comics and games festival, a kod nas serijal će izdavati Veseli Četvrtak kao deo edicije Obojeni program. Za sad je planirano 6 epizoda.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva