Out Of The Darkness #5Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Goran Stepančev
Out Of The Darkness se vratio znatno opširnijim petim brojem u kom se nalazi pregršt intervjua, koncertnih raporta, kolumni i recenzija.
Među intervjuima svoje mesto našli su Integrity, Slapshot, Misconduct, Replicunts, a tu su i intervjui sa Stefanom iz Bad Taste Graphics, ekipom koja čini Monte Paradiso festival i više nego dobar intervju sa Milošem iz benda Unison koji ove godine slave 20 godina od izlaska legendarnog izdanja Death In The Cradle.
Takode, svoje mesto u fanzinu su našli raporti sa koncerta klivlendskih hardcore legendy Integrity u Novom Sadu, The Truth tour diary, Reflection/Mind Prison/Technicolor Lies u Gornjem Milanovcu, Replicunts/Vršnjacko Nasilje u Beočinu i Bronze/Cigla In D Vugla/Mind Prison u Smederevu.
Tu je i par kolumni koje će zbog svoje opširnosti verovatno ubiti želju svakom  čitaocu da se duže od dva minuta zadrži na istim, ali verujem da će biti i istrajnih čitalaca koji ce to pročitati do kraja. Pred kraj broja je i puno dobrih recenzija muzičkih izdanja, dok je mali procenat recenzija fanzina jedina mana.
Dizajn je, kao i uvek, na zavidnom nivou, a fenomenalna naslovnica za koju je zadužen Bad Taste Graphics čini ovaj fanzin još kompletnijim. Ono što je za svaku pohvalu je sve veći broj dopisnika iz broja u broj, čineci Out Of The Darkness još bogatijim štivom. Više nego solidno izdanje koje će biti više nego interesantno fanovima hardcore punk supkulture.

Đorđe MiladinovićSviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva