Majdan: Sinteza muzike, plesa i fotografije i novom spot-singluSviđa ti se? Javi ostalima!


Bend Majdan je nastao pre nepune dve godine, 1. aprila 2017. Od samog starta, momci su imali jasnu viziju svog autorskog rada i zvuka koji žele da postignu. Paralelno sa zvučnim, radili su i na građenju svog vizuelnog identiteta, pre svega kroz video spotove za singlove ''To nisam ja'' i ''Zubi''. Za treći video-singl sa albuma ''Minimum sličnosti, minimum razlike'' odabrali su pesmu pod nazivom ''Mojih misli ples''.

- Ovu pesmu smo odabrali zato što smo hteli da pokažemo i neku drugu, energičniju stranu benda. Pesma je drugačija od dosadašnjih singlova. A i nekako nam je baš klupska. S obzirom da je sezona klubova u jeku, mislili smo i na to - rekao je za naš sajt Nemanja Erić, pevač benda.

Svesno su se odlučili na nešto smeliji pristup koji obuhvata sintezu nekoliko umetničkih formi - muzike, plesa, fotografije itd. Logičan korak u tom smeru bila je i saradnja sa studiom CDC koji je već potvrđen u svim pomenutim disciplinama, a koji je bio zadužen za realizaciju videa. 

- Veoma nam je drago što smo bili deo iste kolektivne umetničke vizije koju smo zajednički ispratili do kraja, a o rezultatima prosudite sami - zaključio je Nemanja. 

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva