Američki alternativni rok bend The Breeders objavio je video za singl „Spacewoman“ koji se našao na njihovom petom studijskom albumom „All Nerve“. Spot sniman u maniru naučno-fantastičnog trilera.


Video je režirao poznati glumac i režiser Richard Ayoade koji se deklariše kao veliki obožavatelj ovog benda. Tokom izjave vezane za sam spot, osvrnuo se na 1990. godinu kada je putovao iz rodnog Ipsviča do Londona kako bi kupio prvi The Breeders album „Pod“. Danas, skoro trideset godina kasnije, udružio je snage sa svojim omiljenim bendom i napravio ovu jezivu kratku priču.

Album „All Nerve“ objavljen je 2. marta 2018. godine i ujedinio je klasičnu postavu benda The Breeders koja stoji iza platinastog albuma „Last Splash“ objavljenog 1993. godine. Postava koju čine Kim Deal, Kelley Deal, Josephine Wiggs i Jim Macpherson ponovo se okupila 2013. godine, na dvadesetogodišnjicu svog najuspešnijeg izdanja koju je tom prilikom proslavila koncertom. Od tada je bend u tajnosti radio na novom materijalu, dok su u međuvremenu izveli i američku i evropsku turneju.

Album je sniman širom Sjedinjenih Američkih Država u saradnji sa više producenata, dok se na mesto dizajnera vizuelnog identiteta vratio stari saradnik Chris Bigg. Album će objaviti izdavačka kuća 4AD i to na ekskluzivnom narandžastom vinilu, CD-u i digitalnim platformama.