"Crash Course in Life" sastava Quasarborn kao priča o odrastanjuSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski metal sastav Quasarborn je objavio spot za numeru "Crash Course in Life" koja otvara njihov debi album "The Odyssey to Room 101".


„Pesma "Crash Course in Life" govori o odrastanju mladog, bezbrižnog metalca (ali to može biti pripadnik bilo koje supkulture) koji pod neočekivanim okolnostima biva ošamaren od strane realnosti i prisiljen da odraste. Odgovornosti i bol odraslog čoveka u savremenom dobu ga naglo pritiskaju i on ne može da se nosi sa time. Oseća distancu između onoga što je do juče bila suština njegovog identiteta i onoga što je danas. Ovo je prvo poglavlje u priči koju ovaj album nosi, tek nakon njega stvari se zaista komplikuju...“, pojasnili su iz benda.

Quasarborn, koji je u Septembru obišao Evropu u sklopu svoje "The Odyssey to Europe" turneje je do sad već objavio video materijal za singlove "Danse Macabre", "Blood Honey", "The Odyssey to Room 101", "Château d'If" i "Escape into Reality". Prvi samostalni beogradski koncert, koji će ujedno biti i promocija debi albuma će se održati u subotu, 10. Novembra u Domu omladine Beograda, a kao gosti će nastupiti i inđijski metal sastav Alitor, kao i mladi bend Contaminated Mind.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva