Tea Break: Spot za "Unbroken" je urađen na temu problema vršnjačkog nasiljaSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski pankrokeri TEA BREAK spremili su novi singl koji nosi naziv "Unbroken". Bend se po prvi put predstavlja u petočlanoj postavi a novi čovek u bendu je Mališa Stojanović na trećoj gitari. Pored istoimene numere na singlu se nalazi takođe nova pesma "Breathing". Izdavač je kao i do sada DIY etiketa samog benda Melody Makers Music.


"Nakon tri EP-a u nizu došao je red na još kraću formu, singl. Na singlu se nalaze dve pesme, istoimena Unbroken (A strana) i Breathing (B strana) naravno ukoliko se pojavi nekad na vinilu", rekao je Mlađa u izjavi za naš sajt. Zamolili smo ga da kaže nešto više o Mališi, novom članu benda i o tome kako se ukopio.

"Iz standardnog komfora četvorke postali smo petočlani bend. Niko nije otišao, samo smo dodali treću gitaru i praktično još jedan prateći vokal samo da bi nervirali tonce uživo (smeh). Mališu ljudi znaju iz benda Potres a sa Tea Break-om je pajtos bukvalno od kako smo se upoznali pre mnogo godina. Uvek je bio tu da pomogne što tehnički što dobrim savetima, a kako nam se već neko vreme motala ideja o trećoj gitari, on je bio pravi čovek za to. Naravno odlično se snašao u bendu a njegove gitare su dodatno snimljene i sve je to lepo spakovano na novom singlu."

O bližim planovima i novom spotu kažu: "Predstoji nam promocija singla 6. oktobra na festivalu Decaying With The Boys na koji su nas pozvali drugari iz benda Violent Chapter i pored nove dve pesme biće vrlo zanimljivo čuti stare, sada i sa trećom gitarom.

Spot za "Unbroken" je urađen na temu problema vršnjačkog nasilja, naravno provučen kroz neku standardnu Tea Break priču. Prilično brutalan i nasilan spot ali to je neko naše viđenje rešenja problema. Kada sistem i državni aparat ne rešavaju problem, a siledžije zavladaju, prosto nemoj saginjati glavu, pruži otpor, uzvrati. Spot je letos sniman na par lokacija na Novom Beogradu kao i uvek uz veliku pomoć prijatelja i poštovaoca benda.

U planu je snimanje spota i za drugu pesmu sa singla Breathing ali obzirom da imamo više ideja pričaćemo kada spot bude gotov." Pa, pogledajmo...

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva