Beogradski pankrokeri TEA BREAK spremili su novi singl koji nosi naziv "Unbroken". Bend se po prvi put predstavlja u petočlanoj postavi a novi čovek u bendu je Mališa Stojanović na trećoj gitari. Pored istoimene numere na singlu se nalazi takođe nova pesma "Breathing". Izdavač je kao i do sada DIY etiketa samog benda Melody Makers Music.


"Nakon tri EP-a u nizu došao je red na još kraću formu, singl. Na singlu se nalaze dve pesme, istoimena Unbroken (A strana) i Breathing (B strana) naravno ukoliko se pojavi nekad na vinilu", rekao je Mlađa u izjavi za naš sajt. Zamolili smo ga da kaže nešto više o Mališi, novom članu benda i o tome kako se ukopio.

"Iz standardnog komfora četvorke postali smo petočlani bend. Niko nije otišao, samo smo dodali treću gitaru i praktično još jedan prateći vokal samo da bi nervirali tonce uživo (smeh). Mališu ljudi znaju iz benda Potres a sa Tea Break-om je pajtos bukvalno od kako smo se upoznali pre mnogo godina. Uvek je bio tu da pomogne što tehnički što dobrim savetima, a kako nam se već neko vreme motala ideja o trećoj gitari, on je bio pravi čovek za to. Naravno odlično se snašao u bendu a njegove gitare su dodatno snimljene i sve je to lepo spakovano na novom singlu."

O bližim planovima i novom spotu kažu: "Predstoji nam promocija singla 6. oktobra na festivalu Decaying With The Boys na koji su nas pozvali drugari iz benda Violent Chapter i pored nove dve pesme biće vrlo zanimljivo čuti stare, sada i sa trećom gitarom.

Spot za "Unbroken" je urađen na temu problema vršnjačkog nasilja, naravno provučen kroz neku standardnu Tea Break priču. Prilično brutalan i nasilan spot ali to je neko naše viđenje rešenja problema. Kada sistem i državni aparat ne rešavaju problem, a siledžije zavladaju, prosto nemoj saginjati glavu, pruži otpor, uzvrati. Spot je letos sniman na par lokacija na Novom Beogradu kao i uvek uz veliku pomoć prijatelja i poštovaoca benda.

U planu je snimanje spota i za drugu pesmu sa singla Breathing ali obzirom da imamo više ideja pričaćemo kada spot bude gotov." Pa, pogledajmo...