Time TrapSviđa ti se? Javi ostalima!


Australski režiser Michael Shanks je pravi profesionalac. Piše, režira, izrađuje vizualne i specijalne efekte i još k tome i glumi u vlastitim filmovima. Sve to radi na vrlo upečatljiv način, a dokaz za to su upravo njegovi filmovi. Provjerite njegov posljednji uradak pod naslovom “Time Trap” i uvjerite se sami. I da, uzmite u obzir da je Shanks tek u svojim dvadesetima, tako da očekujemo još bolje i kvalitetnije filmove u idućim godinama, iako je i ovo više nego solidno, drugačije i prilično iznenađujuće. 

Nasukan na Zemlju u vrijeme kada na njoj više nema života usamljeni svemirski putnik mora se zadubiti u njezinu povijest da bi mogao naći put kući. 

Film je osvojio nagradu publike za najbolji kratki film na festivalu Fantastični planet 2014., a osvojio je i nagradu za najbolji strani film na Kalifornijskom internacionalnom festivalu kratkih filmova 2014. 

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Stiže prvo zvanično reizdanje albuma "Nuklearne olimpijske igre" Satana Panonskog

"Rijetko kada se na domaćoj sceni pojavi tako osebujan lik kao sto je to bio Ivica Čuljak. Znan i kao Kečer II a još poznatiji kao Sata...

10 najčitanijih

Arhiva