Jedan od najuticajnijih rok muzičara 21. veka, Jack White, ekranizovao je singl „Corporation“ koji se nalazi na njegovom trećem studijskom albumu „Boarding House Reach“. Video je sniman u maniru kratkog krimi filma. 

Singl „Corporation“ objavljen je u januaru ove godine kao treći singl sa albuma, a sada publika ima priliku da pogleda i spot koji je režirao talentovani mladi režiser Jodeb, poznat po saradnji sa bendovima Imagine Dragons i Underoath. 

Skoro je objavljeno da je album „Boading House Reach“ najprodavanije vinilno izdanje 2018. godine, a u trenutku objavljivanja se našlo i u samom vrhu mnogih svetskih kako radijskih, tako i digitalnih top lista. Celokupno izdanje komponovao je Jack White služeći se minimalnom opremom koju je koristio i kao šesnaestogodišnjak što pesmama daje zvuk koji je istovremeno moderan i vanvremenski. „Boarding House Reach“ se teško može svrstati u okvire jednog žanra budući da uticaje vuče iz rock ‘n’ roll-a, electro i hard funk-a, proto punk-a, hip hop-a, gospel blues-a, pa čak i country muzike što ga čini najambicioznijim izdanjem ovog muzičara do sada.