Jack White snimio spot u maniru kratkog krimi filmaSviđa ti se? Javi ostalima!


Jedan od najuticajnijih rok muzičara 21. veka, Jack White, ekranizovao je singl „Corporation“ koji se nalazi na njegovom trećem studijskom albumu „Boarding House Reach“. Video je sniman u maniru kratkog krimi filma. 

Singl „Corporation“ objavljen je u januaru ove godine kao treći singl sa albuma, a sada publika ima priliku da pogleda i spot koji je režirao talentovani mladi režiser Jodeb, poznat po saradnji sa bendovima Imagine Dragons i Underoath. 

Skoro je objavljeno da je album „Boading House Reach“ najprodavanije vinilno izdanje 2018. godine, a u trenutku objavljivanja se našlo i u samom vrhu mnogih svetskih kako radijskih, tako i digitalnih top lista. Celokupno izdanje komponovao je Jack White služeći se minimalnom opremom koju je koristio i kao šesnaestogodišnjak što pesmama daje zvuk koji je istovremeno moderan i vanvremenski. „Boarding House Reach“ se teško može svrstati u okvire jednog žanra budući da uticaje vuče iz rock ‘n’ roll-a, electro i hard funk-a, proto punk-a, hip hop-a, gospel blues-a, pa čak i country muzike što ga čini najambicioznijim izdanjem ovog muzičara do sada.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva