Živi album za široke narodne mase. Živi album za sve koji muziku kupuju na kilo. Živi album za sve koji muziku slušaju isključivo kao stream, na telefonu ili slično.

A gdje drugo je mogao da bude snimljen ovaj živi album nego u Kaliforniji. Sa dužnim poštovanjem prema zlatnoj državi (koja doista zna da oduzme dah) ali ovo je isključivo jedan komercijalni projekat snimljen da se uzmu pare. Daleko od toga da je potpuni trop, ali daleko od toga da je snimak uhvatio pravu energiju benda, i pored apsolutne izvođačke perfekcije. To ipak nije ovdje primarno. Primarno je bilo da se zadovolji kliše, da se dodvori publici koja im najviše para daje i izda jedan živi album. Jedan, kao i mnogi drugi, bezličan i ne pretjerano interesantan. Sve su to odlične pjesme, ali bend je odradio tezgu, i to se bolno osjeća. Imam osjećaj kao da je bend svirao na nekom vjenčanju, ili sahrani bi bilo prikladnije reći, sve perfektno, ali bez neke pretjerane vatre.

„Do you like drinking blood?“ – Publika mahnito kliče yeaaaaaaa! Papa im dodaje: „We'll see about that“. I sam Papa suptilno podjebava publiku. Što više reći nego da je mp3 sasvim dovoljan.

Nikola Franquelli