Da je pobednička antievrovizijska kombinacija MORTAL KOMBAT / SMF / Bolesna Štenad, postalo je jasno sada, kada su se slegli utisci sa 9. izdanja Antievrovizije, koju je domaćin, grupa Mortal Kombat, organizovala u Barutani, 12. maja.

foto: Marko Ristić
Bina je ,,gorela". U publiku su leteli što članovi benda, što svinjske glave. Publika je bila u ekstazi duže od četiri sata, iako u koncertni prostor ,,igla nije mogla da padne".

Više od 1.600 ljudi bilo je u Barutani, a više od 200 fanova Mortal Kombata ovoga puta je ostalo je uskraćeno za Antievroviziju, koja je bila rasprodata više od 24 sata pre svog početka. Nije im smetalo - svoju vernost bendu su pokazali na poseban način: par stotina njih rasporedilo se po okolnim travnjacima, klupicama i zidinama Kalemegdana, ne bi li bar čulo svoj omiljeni bend, kada već nisu na vreme došli do ulaznice za ovaj godišnji spektakl, koji Mortal Kombat priređuje u Beogradu.

,,Završila se i deveta Antievrovizija. Moramo da iskažemo veliko STRAHOPOŠTOVANJE prema vama koji ste prisustvovali našem najvećem samostalnom koncertu do sada! Barutana je definitivno postala mala i obećavamo vam da ćemo sledeće godine održati koncert u nekom većem i humanijem prostoru. Potrudili smo se da organizaciono prođe sve kako treba, ne zamerite ako je bilo nekih propusta, još uvek smo mladi i neiskusni, a ni inteligencija nam nije neka za pozavideti. Hvala svima koji su pomogli da se ova manifestacija održi, hvala gostima, i još jednom veliko hvala VAMA. Voli vas Mortal Kombat! Aplauz za same sebe", obratio se bend i gostima i prijateljima i publici, koja je prevazišla sva njihova očekivanja.

Dogodine - novi izazov za Mortal Kombat.