Hibrid - Atmosferično putovanje zvukovimaSviđa ti se? Javi ostalima!


 Hibrid predstavlja novi video edit za jednu od svojih starijih pjesama, Šum na Duši. Verzija pjesme "Ambient Journey" vodi nas na atmosferično putovanje zvukovima, kombinovanih semplovima indijanskih instrumenata i sevdalinke "Što te nema", uz kratke stihove posvećene besmislu.

“Šum na duši je pjesma na kojoj sam davno počeo raditi i tek tokom ovog ljeta sam završio originalnu i «ambient journey» verziju koja mi se posebno svidjela te sam odlučio da je predstavim uz video edit. Bilo je zanimnjivo kombinovati različite zvukove, a posebno semplirati dijelove sevdaha zajedno sa indijanskom muzikom, koju jako volim.”, rekao je Hibrid.

Šum na Duši je izdat za švicarsku etiketu Inyan Music u dvije verzije (Original mix i Ambient Jouney), te uz remixe PHCK (All Day I Dream), Mario Neha i Luigi Gori. Pjesmu je moguće besplatno preuzeti ovde.

Nakon izdavanja svog prvog albuma, Izgubljeni, Hibrid je prije par dana uvršeten u TOP 10 novih izvođača na listi internacionalnog portala, Europavox, što predstavlja odličan uspjeh za njegovu muziku i dokazuje unikatnost njegovog zvuka.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Vesti

10 najčitanijih

Arhiva