Hibrid predstavlja novi video edit za jednu od svojih starijih pjesama, Šum na Duši. Verzija pjesme "Ambient Journey" vodi nas na atmosferično putovanje zvukovima, kombinovanih semplovima indijanskih instrumenata i sevdalinke "Što te nema", uz kratke stihove posvećene besmislu.

“Šum na duši je pjesma na kojoj sam davno počeo raditi i tek tokom ovog ljeta sam završio originalnu i «ambient journey» verziju koja mi se posebno svidjela te sam odlučio da je predstavim uz video edit. Bilo je zanimnjivo kombinovati različite zvukove, a posebno semplirati dijelove sevdaha zajedno sa indijanskom muzikom, koju jako volim.”, rekao je Hibrid.

Šum na Duši je izdat za švicarsku etiketu Inyan Music u dvije verzije (Original mix i Ambient Jouney), te uz remixe PHCK (All Day I Dream), Mario Neha i Luigi Gori. Pjesmu je moguće besplatno preuzeti ovde.

Nakon izdavanja svog prvog albuma, Izgubljeni, Hibrid je prije par dana uvršeten u TOP 10 novih izvođača na listi internacionalnog portala, Europavox, što predstavlja odličan uspjeh za njegovu muziku i dokazuje unikatnost njegovog zvuka.