,,Antonova muzika je čist rok. Tvrd, prepečen, vibrantan. Elegantna kao uglačana gvozdena šina po kojoj juri tajanstveni voz iz Elvisove pesme. Nema suvišnih stvari. Električna struja, metalne žice i reči „dletom od krvi isklesane“. Čelični sjaj i nervozni ritam", tako kritičar Žikica Simić opisuje novu kreativnu energiju Nebojše Antonijevića Antona i all star benda koji je okupio pod imenom Hevi Hipi Bejbi, a koji čine Robert Telčer, Dušan Ševarlić Ševa i Darko Kurjak.

Anton i Hevi Hipi Bejbi su u prisustvu velikog broja novinara i prijatelja sa muzičke scene u sredu, 27. decembra, u beogradskom Elektropioniru, promovisali spot za pesmu ,,Suvišni" sa upravo objavljenog albuma ,,Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!".

Nakon što su predstavili spot, za čiju je režiju zaslužan Miodrag Cicović, Anton i Hevi Hipi Bejbi  su izveli nekoliko pesama sa ovog dugoočekivanog izdanja, koje je upravo objavljeno pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak.

,,Srce je čisto, ruke su vešte, glas je jasan. U toj situaciji neporeciva besprekornost albuma „Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi“ logična je i potpuno prirodna posledica", Aleksandar Žikić, muzički kritičar.