Oslobađanje od svakodnevnice i bježanje od realnosti u novom spotu HibridaSviđa ti se? Javi ostalima!


Sarajevski producent Hibrid nam predstavlja svoj novi single i video spot za pjesmu „Sanjam“ koja je ujedno i najava za njegov album prvijenac „Izgubljeni“, a koji je objavljen 30. maja na domaćoj etiketi elektronske muzike Submarine Vibes. 

Pjesmu „Sanjam“ potpisuje Hibrid zajedno sa Belmom Zvizdić, koja je pjesmu upotpunila svojim vokalom. Video spot simbolizuje oslobađanje od svakodnevnice i bježanje od realnosti, a sniman je u samostalnoj produkciji labela i na njemu je radila ekipa mladih i talentovanih ljudi iz Sarajeva.

Snimanje i montažu radila je Lamija Herenda, a u spotu je korištena i jedinstvena namjenski napravljena haljina koju je skrojila mlada fashion kreatorka Ena Dujmović pod okriljem svog brenda - Plusminus Fashion. Dijelovi video spota su snimani i u Titovom bunkeru u Konjicu. Mix i master za pjesmu je urađen u Studio Chelia.

Pjesmom “Sanjam”, Hibrid koji je domaćoj publici poznat po ekperimentalnim elektronskim pjesmama poput BašeskijineSamoće, Da Li biti Normalan itd., najavljuje skori izlazak svog prvog albuma koji nosi naziv “Izgubljeni”. Album će sadržati 12 pjesama, 12 crteža i 12 priča, a iz Submarine Vibesa kažu kako će biti svojevrsno osvježenje na regionalnoj sceni elektronske muzike.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva