Beogradski punk’n’roll mornari S.U.S. objavili su spot za pesmu “Za tvoje dobro’’, koji je ujedno i drugi video singl sa albuma „Slepi putnik”.
Posle možemo slobodno reći četvorominutnog filma koji je urađen na temu teksta pesme „Ja putujem“ Susovci su nam ovog puta spremili satiričnu priču koja je blago rečeno škakljiva u sredinama kao što je naša.
Dok sveštenik isteruje đavola iz benda koji peva protiv političara, sam političar se smeška i zabavlja dok ih sluša sa svojom ljubavnicom. Tu su još i razočarani bivši vojni oficir i pijani otac kojima jedino ostaje da utonu u flašu, a niko ni ne primećuje perverznjaka koji sve to posmatra iz prikrajka. Sama pesma naravno sama po sebi kritički opisuje sve pomenute likove iz spota.
      
Režijom se bavila Andrea Petrović, montažom Branimir Živković i Andrea Petrović dok su za kamerama bili Magdalena Stanković, Stefan Tasić i Dule Jelen.

Bend SUS ovim video singlom promoviše album „Slepi putnik” koji izlazi pod etiketom Odličan hrčak i koji će uz digitalno izdanje izaći i na vinilu, a bend uskoro uz beogradsku promociju albuma čeka i turneja po Italiji, Hrvatskoj i Sloveniji.