Bend Sequence je izdao svoj treći spot za pesmu Identity. Ova pesma se pojavila na albumu Faith In Me koji je digitalno distribuiran od strane Universal Music i dostupan je na stream web sajtovima.
Momci iz grupe Sequence nisu mnogo čekali. Posle drugog spota klip za pesmu Riverside su izdali prošle godine u oktobru. Za pesmu Riverside spot su snimali u malom klubu, gde su često imali i koncerte, a u spotu za Identity su hteli da prikažu atmosferu na koncertima, tako da ovaj klip spada u kategoriju „live music video“. Kod sklapanja klipa su koristili snimke sa koncerata odsviranih u 2016-oj godini.
U klipu se vide koncerti sa prolećne turneje koja se odvijala u 6 zemalja. Tu spadaju Češka, Nemačka, Madjarska, Rumunija, Slovačka i naravno Srbija. Aron, gitarista benda je dao sledeću izjavu povodom novog spota: „Prosle godine smo imali 22 koncerata i tada smo koristili akcione kamere. Imali smo dva koncerta sa Jinjerom, bili smo u Nemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji, Madjarskoj i naravno u Srbiji. Svaki koncert smo snimali i tako smo na kraju uspeli da sklopimo i izbacimo novi spot.”
U klipu je interesantno da se na mnogim snimcima vidi predhodni gitarista benda, Daliel Šandor, ko je tokom turneje bio prinudjen da napusti bend. Na njegovo mesto je dosao Zoltan Kereš David, ko je predhodno svirao kao bas gitarista na turneji.