Mr. Rabbit-ov "Manifest"Sviđa ti se? Javi ostalima!


Mr. Rabbit predstavlja novi spot za pesmu „Manifest”. Spot je premijerno prikazam u ponedeljak, 28. novembra na MTV televiziji, a sniman je i montiran tokom oktobra i novembra 2016. godine u Beogradu. „Manifest” je šesti po redu singl, a prvi sa drugog albuma, objavljenog za beogradsku izdavačku kuću Lampshade Media, pod nazivom “Postmoderna komedija”.

“Pokušali smo da sve dimenzije pesme, i to kako ju je ko od nas doživljavao, spakujemo u jednu smislenu celinu, kroz scene koje su i te kako (nažalost!) aktuelne danas. Nekoliko nivoa priče nas opominje koliko je važno dobro čuvati ono što imamo. Dobri Samarjanin postoji negde tamo, to treba uvek da imamo u vidu. A prečesto imamo i mi šansu da budemo on. Ali takođe, ne smemo ni da zaboravimo ko je bio taj Samarjanin!”, navodi Aleksandar Danilović, frontmen benda Mr. Rabbit.

„Manifest“ nas podseća na već dobro poznate izlete ovog benda u tvrđi zvuk, pa je muzički sličan i prethodnom singlu – pesmi „Magla“, objavljenoj sredinom 2015. godine. A za ljubitelje čvršćih rifova će se pronaći još po nešto na „Postmoderonoj Komediji“ koju je bend objavio sredinom oktobra ove godine.
 
Za režiju i produkciju spota zaslužan je Nikola Nikolić i NNSpark Production production ekipa a posebnu zahvalnost za realizaciju spota muzičari duguju teretani iz BeogradaCrossgym Total Team i glumcima Nataši Perić i Đorđu Galiću. Ovaj projekat je zapravo prva saradnja benda sa dobro poznatom beogradskom NNSpark produkcijom.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva