foto: Bojana Janjić
Sastav E-play započeo je rad na svom petom studijskom albumu. Produkcijska palica ovoga puta pripala je producentu Voji Aralici.

“Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijiski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo, pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Sve je išlo veoma brzo i nismo hteli da izgubimo energiju i kreatvni naboj koji nas je vodio u studiju.

Međutim, pripreme za snimanje spota su bile sasvim drugačije. Ideju smo dugo osmišljali i proces pripreme je bio veoma važan i dosta komplikovan i nije bilo nimalo lako izvesti zamišljenu ideju u zimskom periodu. Pokušali smo da audio emociju prenesemo na platno i to nam je pošlo za rukom tek kada se ekipi priključio igrač Vladimir Čubrilo koji je svojim posebnim i veoma emotivnim igranjem doprineo pesmi. Kostim za ovu priliku osmislila je Biljana Grgur. Trebalo je uklopiti igru, kostim, bend, vodu, pesmu i emociju u jedan isti vizualni sklop na nekoliko stepeni ispod nule. Mislim da se trud i smrzavanje definitivno isplatilo. Video rad potpisuje Milan Radojičić sa kojim već duže vreme savršeno sarađujemo“ izjavila je Maja Cvetković povodom novog singla i spota.