Devetnostogodišnji beogradski kantautor, Ivan Beloševac poreklom iz Arandjelovca je objavio svoju prvu pesmu.

Multitalentovani mladi muzičar je karijeru započeo kao basista benda ,,Shuffle”. Kasnije kao pevac i komopozitor dua ,,The House of Owls” sa Danilom Dabićem (Zvoganj) je iskristalisao karakteristični promukli glas i ljubav prema indie, funk i neo soul pravcu.

Pesma ,,Motiv'’ poseduje neo soul zvuk koji podseća na priznatog svetskog muzičara Chet Faker-a. Od melodičnih stihova i zaranog ritma do autentčnog hrapavog glasa, pesma stvara slikovit, emotivni dozivljaj ljubavnog zanosa. Produkciju su uradili Milenko Vujoševic (Ensh) i Marko Živanović (Devotion Studios).

,,'Motiv' je romanticna pesma za novu generaciju posvećena mojoj devojci. Napisana je za jedno veče i svima kojima sam dao da poslušaju radnu verziju su odlepili! To mi je bio znak da idem u dobrom pravcu, nastavio sam da je usavrsavam i ovo konačan proizvod do koga sam dosao”. Izjavio je Beloševac povodom objavljivanja singla.

Režiju za spot potpisuje Staša Tomić (Repetior, Artan Lili, Lollobrigida). Priča je vizeulno primamljiv mozaički prikaz jedne mlade ljubavi kroz uspone i padove.