Swiss Invaders Balkan Tour
Swiss Invaders Balkan Tour

Svemirko otkriva "Tajne svemira"Sviđa ti se? Javi ostalima!


Nova balkanska glazbena nada Svemirko predstavlja prvi video spot za pesmu "Tajne svemira" koja je ujedno i najavni singl nadolazećeg albuma "Vanilija". Sa svoje prve dve objavljene pesme "Zbogom proleteri" i "Noćni pokreti" izdanim 2015. godine Svemirko je već osvojio domaće i inozemno slušateljstvo, kritiku kao i brojne top-liste. Ovim video singlom definitivno potvrđuje svoje kvalitete, za koji je glavni snimatelj bio Dario Gilja, dok režiju potpisuje Filip Meštrović.

Album "Vanilija", zbirka je intenzivnih, zvučno-aromatičnih i plesnih synth-pop pesama, žanra koji ponovo i sigurno zauzima svoje zasluženo mesto na festivalskim pozornicama, u klubovima kao i u eteru radio postaja diljem sveta. Napisan tokom poslednjih zemaljskih godinu dana, "Vanilija" je svojevrsna poruka autora, napisana iz perspektive otuđenog bića koje promatra planet, događaje i ljude, te svoje razumevanje i misli putem frekvencija i valnih duljina odašilje svim bićima na Zemlji.

Ovaj album ujedno je i prvo izdanje nove glazbene etikete "više manje zauvijek", specijalizirane za izdavanje i objavljivanje isključivo iskrenih glazbenica, glazbenika i bendova čija je glazba više od nje same. Od više manje zauvijek očekujte ono što vam ostale etikete i izdavačke kuće ne nude, a to je upravo izuzetna savremena glazba.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

Najčitanije

Arhiva