Nova balkanska glazbena nada Svemirko predstavlja prvi video spot za pesmu "Tajne svemira" koja je ujedno i najavni singl nadolazećeg albuma "Vanilija". Sa svoje prve dve objavljene pesme "Zbogom proleteri" i "Noćni pokreti" izdanim 2015. godine Svemirko je već osvojio domaće i inozemno slušateljstvo, kritiku kao i brojne top-liste. Ovim video singlom definitivno potvrđuje svoje kvalitete, za koji je glavni snimatelj bio Dario Gilja, dok režiju potpisuje Filip Meštrović.

Album "Vanilija", zbirka je intenzivnih, zvučno-aromatičnih i plesnih synth-pop pesama, žanra koji ponovo i sigurno zauzima svoje zasluženo mesto na festivalskim pozornicama, u klubovima kao i u eteru radio postaja diljem sveta. Napisan tokom poslednjih zemaljskih godinu dana, "Vanilija" je svojevrsna poruka autora, napisana iz perspektive otuđenog bića koje promatra planet, događaje i ljude, te svoje razumevanje i misli putem frekvencija i valnih duljina odašilje svim bićima na Zemlji.

Ovaj album ujedno je i prvo izdanje nove glazbene etikete "više manje zauvijek", specijalizirane za izdavanje i objavljivanje isključivo iskrenih glazbenica, glazbenika i bendova čija je glazba više od nje same. Od više manje zauvijek očekujte ono što vam ostale etikete i izdavačke kuće ne nude, a to je upravo izuzetna savremena glazba.