Zadarski alter rock band Nulapark imao je promociju prvog singla i video spota za pjesmu "Meditiram" u petak, 21:00 h, u Starom kazalištu lutaka, Zadar.

Dogođaj su otvorili posebni gosti, potrošačko-renesansni duet "Cob & Mob", s izvedbom pjesme Meditiram grupe Nulapark, u klasičnom, renesansnom duhu, u vlastitom aranžmanu, napisanom za dvije klasične gitare. Spomenuti dvojac je oformljen samo za tu priliku, a sačinjavaju ga Cob – član zadarskog renesansnog ansambla „Renesta Cobbler Strings“ i Mob – njegov mobitel.

Takav uvod je stvorio posebnu atmosferu nakon čega je uslijedila projekcija video spota u sasvim drugačijem ozračju.

Video spot potpisuju Marko Kujundžić i Daniel Vučinović. Snimljen je na različitim lokacijama grada Zadra, a osim članova Nulaparka u snimanju je sudjelovalo još 30-ak statista. Spot, kao i pjesma, na humorističan način kritizira bezglavo srljanje modernog stanovnika planeta Zemlje u hiper-potrošačko društvo.

Pjesma Meditiram je autorski uradak grupe Nulapark, snimljen dijelom samostalno, dijelom u studiju D.I.M, produciran samostalno, uz mastering Tomislava Kraljevića.Grupa Nulapark samostalno izdaje singl „Meditiram“ u virtualnom obliku, bez klasičnog izdavača. Dostupan je na Bandcamp-u. Nulapark postoji od 2014. god. a od 2015. god. djeluje postava Gumeni (vokal), Tamy (vokal), Nikola (gitara), Marin (bas) i Jure (bubanj). Ova ekipa svira isključivo svoju autorsku glazbu koju karakterizira mješanje stilova pa ju je najlakše nazvati samo uopćenim nazivom - alternativni rock.