No warning shot je beogradski hardcore/grind bend osnovan januara 2010 godine u beogradu. Članovi benda su: Andrej Ivanov - vokal, Aleksa Noveski  - bubanj, Aleksa Dimitrijević - gitara i Sasa Skrgić - bass.

Bend No Warning Shot iza sebe ima LP “Survivors will be shot (2012)”, EP “No existence (2013)” i trenutno radi na svom albumu prvencu “8th circle aka the Killing Joke”. Za ovih šest godina bend je menjao svoje postave, i od originalne postave ostaje samo Aleksa Noveski - Aki (bubnjar). Pored Akija sa najdužim stažom u bendu je Andrej Ivanov (vokal) koji se bendu pridružio 2011. i od tada je stalan. Pored Alekse i Andreja sa bendom No Warnig Shot su svirali i Efe gitaru (2010-2013), Luka Mitrović bass (2010-12), Petar Zvijer bass (2012), Srdjan Lambetić bass (2012-2013) i Stefan Gligorić vocal (2010-2011). 


Kako su se menjale postave tako je i NWSov zvuk postajao tvrdji i siroviji. Tekstovi se u glavnom baziraju na kritikovanju socijalnog sistema, institucija, ljudi i religije. Kao što i samo ime benda navodi No Waning Shot takav je i zvuk. Bez kompromisa, bez upozoravajućeg hica sa snažnim ritmovima, tvrdim bas linijama, prljavim gitarskim rifovima i sirovim vokalima. Bend je veoma koncertno aktivan i polako stiče publiku i širom bivše Jugoslavije i Bugarske. Poznati po dinamičnoj energiji, bend je veoma socijalno aktivan i sa fanovima po koncertima, blejama i slično. Često su vidjeni gosti na afterpartijima čak i velikih bendova. 

Bend obećava nastavak rada i još mnogo koncerata, vreme će reći koliko će uspeti u svojim drugarskim poduhvatima da navuku ljude da dolaze na svirke i da obnove malo beogradsku “tvrdu školu”. Što bi trebalo, ako andreground doživi procvat, da omogući i razvijanje novih mladjih hardcore/grind bendova.