Nakon nekoliko godina bezuspješnog traženja istomišljenika konačno krajem 2011. godine okupio se ovaj opaki trojac. Njihov početak stvaranja obilježile su maratonske probe i sessioni u rupi u kojoj su svirali i stvarali svoj danas već prepoznatljiv zvuk. Teški, brzi, žestoki rock and roll. Njihovu glazbu mnogi svrstavaju u speed rock, punk rock, hard rock, a oni svoj stil zovu rock z mudima. 

Shvaćajući koliko je žestoki rock and roll marginaliziran posljednjih godina ovaj opaki trojac odlučio je uzeti stvar u svoje ruke, naoružati se vatrenim riffovima i vratiti  rock and rollu  njegov pakleni sjaj. Revoltirani rockom koji je zavladao, rockom bez ideje i motiva pokušavaju se boriti protiv rock učmalosti svojim angažiranim rockom, rockom sa stavom. Njihovi tekstovi uglavnom govore o kritici medija, žutilu koje nas okružuje, zatupljivanju masa i borbi malog čovjeka spram korumpiranog sistema. 2016. godine objavljuju svoj prvi EP „Stado“ koji sadrži pet pjesama i koje se sve mogu naći na youtubeu.


Bend su:
Peđa Gvozdić – vokal i bas gitara – profesionalni glumac i kazališni redatelj koji je svojim „prljavim“ vokalom upotpunio zvučnu sliku čvrstog, žestokog rocka. Autor većine tekstova pjesama.
Marino Mihelić – el. gitara – elektrofrik i svirač filingist, zanimljiv po svom pristupu glazbi i solažama koje su često improvizirane i ovise o trenutnoj atmosferi i energiji benda o trenutnom filingu.
Marko Ljepović – čudo od djeteta koje je svoju karijeru bubnjanja započelo s desetak godina lupajući po kantama od boje i praška za veš dok jednom njegovu svirku nije slučajno čuo kućni prijatelj koji se oduševio njegovom vještinom sviranja te mu je poklonio set profesionalnih bubnjeva na kojima  i danas svira.
 
2016. pokreću festival „ROCK Z MUDIMA“ kojim su dokazali da pravi, žestoki rock and roll nije nestao. Festival je imao izuzetan uspjeh u Karlovcu što ih je nagnalo na organizaciju sljedećeg.
U svojoj kratkoj karijeri svirali su u mnogim gradovima, na nekim mjestima i po više puta. Karlovac (Mala Scena, Mods, River Pub),  Zagreb (Hard Place, GKČ Črnomerec, Sax,Teatar ITD), Duga Resa (Mulj), Zaprešić (Bomber Bar), Varaždin (Green Bay), Sisak (SKHWAT)...

Do sada su nastupili slijedećim festivalima:
PickUp Music Festival – (KA)
2nd Biggest little rock festival – Hard place (ZG)
Woodrock festival – Skhwat (SK)
Mala škola rock and rolla – FINALE - (demo fest) – Hard place (ZG)
GKČ Črnomerec -  (demo fest)