Larska je vokalno - instrumentalni bend iz Kragujevca. Početkom januara 2015. Luka Stoisavljević (bas/vokal) i Dušan Lazić (bubnjevi) sa željom da sviraju isključivo autorsku muziku osnivaju bend. Ubrzo se bendu pridružije Filip Stanković (bas) čime novonastali trojac koji čine DVE BAS GITARE u eksperimentu sa raznim gitarskim efektima, energičnim ritmom i vokalom, dobija karakterističan zvuk, koji je publika odmah zapazila već na prvom koncertu. 

Ubrzo posle prvog nastupa bend je dobio pozitivne kritike nakon čega su usledili pozivi i prilike da bend nastupa kao predgrupa na raznim koncertnim manifestacijama, poznatijim bendovima iz Kragujevca i okoline: KBO!, THIMBLE, POPEĆITELJI, FITNES, ŠPAJZ, FOREVER STORM... iako tada bend nije imao ni jedan reprezentativan snimak. 

Članovi benda trenutno vredno rade na sredjivanju aranžmana za 12 pesama koje planiraju da snime kada bude prilike i materijalnih sredstava. Početkom 2016. nastaju i prvi samostalni snimci u kragujevačkom studiju ,,Ćešnjak”.

Slušaoci će najverovatnije čuti slučnosti i različite uticaje bendova i žanrova poput grunge, stoner, alternative rock i new wave-a.

Bend možete pratiti na njihovoj fejsbuk stranici, a prvi singl je objavljen nedavno i može se poslušati ovde.