Kakva li je kafa bila? Da, Nišlijo, tebe pitam! Kako koja? Pa ona što si iš'o na nju, a nisi doš'o na Lorna Wing u Feedbacku. Da, ti. Ti što posle pričaš kako nema ničeg u gradu da se dešava. Ti.
Ili možda nisi bio na kafi. Možda si sedeo kući i igrao WoW ili LoL, ili ned'obog DOTU. I posle ti čudno što ti nešto dosadno sve vreme.
“Pa nedelja bila...“, šta, radiš možda sutra? Ako radiš, leba ti, javljaj gde ima to. I da radiš, ili ideš u školu, svirka je bila gotova u 1. Ne bi ti bio problem.
Ukratko, nema opravdanja za onoliko slabu posetu u Feedbacku sinoć. A pogotovo nema opravdanja kada se uzme u obzir kvalitet ove kratke ali slatke svirke koju smo malobrojni mi imali prilike da čujemo.
Mada, kad bolje porazmislim, možda je i bio dobar trip. Stalno smo se zezali sa bendom, bend se zezao sa nama, i celo veče je bilo veoma intimno, kao i njihova muzika, na kraju. Jedino mi je krivo što se ceo taj poduhvat verovatno njima nije baš isplatio.
Primetićete da apsolutno neću ništa konkretnije da napišem o tome kako je šta zvučalo, i to je namerno. Dođite sledeći put. Ako ga bude. A u međuvremenu, evo par slika, pa ako sa njih nešto čujete, super. Onda ne morate da dolazite.
 
Luka Radulović