Vranjski metal sastav Mud Factory ekranizovao je pesmu "Where They Sleep" sa njihovog poslednjeg studijskog EP izdanja naziva "Project Extinction".

Kompletan video materijal za pesmu "Where They Sleep" je nastao u Pančevu i to na dve lokacije, u studiju 3x2, i u zatvorskim ćelijama koje se nalaze u sklopu Narodnog muzeja u Pančevu. Spot je sniman krajem novembra meseca i nastao je za dva dana. Za snimanje i fotografiju kompletnog video materijala bio je zadužen rok fotograf Nemanja Đorđević, dok je montažu spota radio Stefan Gaćeša.


Promocija spota uz koktel parti i druženje sa prijateljima i medijima održana je u subotu 23. januara u prostorijama Američkog kutka u Vranju. Samu projekciju spota pratila je izložba fotografija sa temom pomenutog benda autora Nemanje Đorđevića.

Objavljivanje spota pratiće promotivni koncerti u Srbiji i regionu.Prvi naredni je 19. februar u Nišu (BlackStage). Mud Factory će uskoro objaviti i preostale datume najave regionalne turneje kao i detalje nastupa na festivalu u Vranju krajem februara meseca. Bend na ovaj način završava promociju njihovog poslednjeg studijskog izdanja i polako se posvećuju radu na novom materijalu. 

Mud Factory je osnovan 2012. godine i za jako kratko vreme ostvaruje niz zapaženih nastupa u Srbiji i regionu. Pobednici su 47. Zajecarske Gitarijade i Wacken Metal Battle festivala. Iza sebe imaju dva EP izdanja "Born For Doom" i "Project Extinction". Poslednji njihovi nastup u novembru i decembru 2015.godine na beogradskom "Bleed To Death" festivalu odnosno na Scena fest u Novom Sadu bili su ubedljivo najenergičniji i najposećeniji.