Mud Factory - Where They SleepSviđa ti se? Javi ostalima!


Vranjski metal sastav Mud Factory ekranizovao je pesmu "Where They Sleep" sa njihovog poslednjeg studijskog EP izdanja naziva "Project Extinction".

Kompletan video materijal za pesmu "Where They Sleep" je nastao u Pančevu i to na dve lokacije, u studiju 3x2, i u zatvorskim ćelijama koje se nalaze u sklopu Narodnog muzeja u Pančevu. Spot je sniman krajem novembra meseca i nastao je za dva dana. Za snimanje i fotografiju kompletnog video materijala bio je zadužen rok fotograf Nemanja Đorđević, dok je montažu spota radio Stefan Gaćeša.


Promocija spota uz koktel parti i druženje sa prijateljima i medijima održana je u subotu 23. januara u prostorijama Američkog kutka u Vranju. Samu projekciju spota pratila je izložba fotografija sa temom pomenutog benda autora Nemanje Đorđevića.

Objavljivanje spota pratiće promotivni koncerti u Srbiji i regionu.Prvi naredni je 19. februar u Nišu (BlackStage). Mud Factory će uskoro objaviti i preostale datume najave regionalne turneje kao i detalje nastupa na festivalu u Vranju krajem februara meseca. Bend na ovaj način završava promociju njihovog poslednjeg studijskog izdanja i polako se posvećuju radu na novom materijalu. 

Mud Factory je osnovan 2012. godine i za jako kratko vreme ostvaruje niz zapaženih nastupa u Srbiji i regionu. Pobednici su 47. Zajecarske Gitarijade i Wacken Metal Battle festivala. Iza sebe imaju dva EP izdanja "Born For Doom" i "Project Extinction". Poslednji njihovi nastup u novembru i decembru 2015.godine na beogradskom "Bleed To Death" festivalu odnosno na Scena fest u Novom Sadu bili su ubedljivo najenergičniji i najposećeniji.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva