Nakon dva meseca Princip ekipa se oglasila novim izdanjem koje nam je najavilo da bi Princip trebalo da izlazi kvartalno, što je sasvim dovoljno za glasilo ovakvog tipa. Češće izlaženje bi predstavljalo opterećenje i opasnost od "burn-out" sindroma, a ređe izlaženje bi možda uticalo na entuzijazam ekipe. Par meseci je sasvim dovoljan period da se sadržaj "iskonzumira" kako i dolikuje.
Novo izdanje donelo nam je intervju sa pionirima krasta, bendom Doom, i to je verovtno najzvučnije ime do sada u fanzinu. Razgovor je informativan, fino teče, a dotakli su se mnogih tema. Radovao me je intervju sa Cepenim Ćuncima koji je usledio, ali nažalost odgovori su često bili kraći od pitanja, pomalo šturi pa je šteta za onoliko Dejvidovo cimanje da osmisli dobra pitanja. Varvarogenije je bio informativan, a tu je i priča o novom Principovom logou.
Bole iz Bugarske Skupštine piše kako je ušao u pank priču, a Dejvi o scenskim mukama u dve kolumne. Pričalo se o tome, pričaće se i dalje, ali mi se čini da sve to nema ko da čuje. Čini se da je klincima dosadno to da slušaju, a postaje sve dosadnije i nama koji aktivno učestvujemo na sceni. Možda i ne bi bilo loše da se ostvari scenario iz druge kolumne, da nestane sve, svaki bend, fanzin, magazin. Možda je ovo sve toliko trulo da treba da nestane, a onda iz pepela nikne nešto novo, na zdravim osnovama. Priznajem, ne bojim se toga, možda i sam to priželjkujem.
Deo sa poezjom i prozom sam priznajem, preskočio. Ništa protiv, jednostavno, stvar trenutka. :)
Recenzije aktuelnih izdanja uz strip i par radova zatvaraju fanzin.
Svoj primerak potražite na Fejsbuk stranici fanzina.

Nenad