Nakon najavnog hit singla “Letim” gotik metal bend Evolucija stiže nam, velikom brzinom u novom izdanju, u tek prispelom video radu Davora Ristića za pesmu “Kao iz sna”.

Ponirući sve dublje u razotkrivanju svakolike raskoši sadržaja koji nas očekuje na dolazećem novom albumu “Igra počinje”, u izdanju Take It Or Leave It records-a, harizmatična liderka benda Ilana Marinjes von Arx objašnjava i neke od razloga zašto baš “Kao iz sna” kao drugi singl:
- Ova pesma se savršeno uklapa u Božićne i Novogodišnje praznike, kada smo usamljeni u mračnim i ledenim noćima, pred kaminom, sa upaljenom svećom i uz miris tamjana, sa sklopljenim očima molimo, za voljenu osobu. Glavna poruka ove pesme je ljubav koja je jača od svega, iz koje nastaje beskrajna nada, koja i planine stvara, i molitva koja te planine pomera. Svi smo ponekad bili usamljeni i čekali dragu osobu, zar ne?
Kompletan autor i ovog mističnog gotik video rada je nagrađivani autor Davor Ristić (DigitalArtStudio) uz snimateljsku asistenciju Bojana Biočanina.

“Igra počinje” će se pojaviti na tržištu, u fizičkom i digitalnom formatu, u drugoj polovini januara 2016. godine. Album je, pod producentskom palicom i uz svesrdnu gitarsku podršku legendarnog Dragana Uroševića – Uroša,  snimljen u poznatom kragujevačkom studiju Doma omladine, a za miks pultom bio je  Ivan Ilić.