Bend poznatiji kao Sukob Interesa (Zrenjanin), ovog puta kao Leteći Cirkus Zvonka Džordana svojim novim albumom, koji je konceptualno pravljen kao rock opera, opet progovara o onim stvarima o kojima drugi rock bendovi ne smeju ili neće da ih ne bi pojeo mrak. Ovaj bend je odavno pojeo mrak, kako kod muzičkih  kritičara tako i kod publike, pa zašto ne nastaviti  u istom tempu. Odlični tekstovi i raznovrsni muzički žanrovi su već proverena formula duži niz godina da vas niko ne sluša.
Pre nego što sam preslušao ceo album (koji je završio na free downloadu zbog propalih pregovora između ovih kršnih momaka i izdavačke kuće), na you tubeu se pojavio spot za pesmu Motivaciona (Digni dupe i preduzmi nešto).

I da, odmah mi se svidelo. Dević je i dalje majstor kucanih bubnjeva i produkcije, Čiča i dalje pravi odlične tekstove u kojima se podsmeva i sebi i svima nama koji ga slušamo. Ali ovaj put osim njegovih vokala, gostuju i  razni ženski, muški vokali  a takođe i veliki broj instrumentalista  među kojima je i Radule iz benda Atheist Rap.

Na albumu je 18 pesama i svi se mogu pronaći bar u jednoj. Ako ste tezgaroši, ako ste zaljubljeni,  ako ste imali drugara narkomana,  ako ste raskinuli, ako ste kojim slučajem  bili besni na situaciju u "septičkoj banji", bili mladi i glupi, ostarili glupi ili dobili otkaz, ovaj album je za vas.  S obzirom da ova ekipa izdaje od 2002. godine i da je ovo osmo izdanje po redu (računajući i jedan uživo) sa Letećeg Cirkusa Zvonka Džordana, na Best off idu sledeće pesme:  Motivaciona, Hotel Parazit, Loš i Bedno Plaćen Posao i verovatno najjača na celom albumu Hej, (Ex) Jugosloveni.

Prema rečima frontmena benda (projekta), album nema ciljnu grupu jer će klincima biti ozbiljan a zrelima neozbiljan. Tako da mi zaglavljeni imamo šta da slušamo, narednih meseci.

Na ovom linku možete preslušati ceo album i downloadovati. A svi zainteresovani za ranije radove, ovde se nalaze prethodni albumi koji su izbačeni pod nazivom Sukob Interesa.

Bara