Hibrid je producent elektronske muzike, a "Da li biti normalan?" je njegov prvi oficijelni spot. Od ranije, prepoznatljiv je po svom neobičnom zvuku koji je mješavina raznih pravaca sa plesnim ritmom.

Hibrid je već duže vrijeme prisutan na elektronskoj sceni te je prepoznatljiv po svom unikatnom zvuku koji kombinuje razne muzičke pravce u muziku prikladnu za ples. Svojim pjesmama "Bašeskijina Samoća " i "Samo Sanjar" kombinuje poeziju sa elektronskom muzikom što izaziva interesovanje i podršku kako lokalne publike, tako i muzičara širom regiona.

Ovaj put, muzika je kombinacija raznih melodija sa vokalom iz  jednog od skečeva Top Liste Nadrealista, te poznatom melodijom harmonike iz kompozicije "Valovi dunava". Pjesma i spot za “Da li biti normalan” su nastojanje izvođača da aktuelizira pitanje “da li biti normalan” kada se normalnim smatra sve ono što to ne bi trebalo biti? Kako ostati normalan u društvu koje to nije? Ideja i priča koju pjesma i spot nose, ispričana su kroz put jednog dječaka, od ružnog i devijantnog ponašanja, do pristojnog i uzornog, kakav bi stvarno trebao biti.

Spot je realizovan u saradnji digitalne izdavačke kuće Submarine Vibes i multimedijalnog studija PIX