Bend Dž!Dž! je objavio spot za pesmu Geto.
Ideja za spot je nastala kao reakcija na niz malverzacija, manipulacija, praznih priča, laži, obećanja, afera koje nas okružuju već duži niz godina.

Ovde sve izgleda kao predstava koja ima beskonačno mnogo činova bez naznake da će se uskoro završiti, kažu članovi benda, tako da je i koncept spota pozorišni i zasniva se na asocijacijama na osnovu glume.

Muziku i tekst pesme napisao je Ivan Jakovljević. Pesma je snimana u studiju P3 u BIGZu, dok je audio produkciju bio zadužen producent benda Nebojša Petrović u studiju ReSound.
Scenario za spot su napisali članovi benda Vladimir Radović i Miljan Đukić. Režiju potpisuju Uroš Rakonjac i Luka Miljković. Video produkciju i montažu su uradilii Uroš Rakonjac i Velizar Pilipović (New Concept Photography). Spot je sniman dva dana u prostorijama sportske organizacije Avantura park u BIGZu.

Dž!Dž! su tokom karijere odsvirali mnoštvo koncerata po Srbiji, kao i neke po regionu, od kojih se izdvajaju 2012. na Exitu (Fusion Stage), Jelen Live na Kalemegdanu ispred Geri Mura i Happy Mondays, Long Night u Domu Omladine... Do sada su na internetu objavili album "A onda stanem i razmislim...". U pripremi je novi album. Singlovi "Gluvi dan" i „Buđenje“, koji ga najavljuju, su ostavili odličan utisak na kritičare i dospeli na prva mesta top lista. Njihovu svirku su mnogi okarakterisali kao eklektični rok.