Grupa Ti objavila video za pesmu “Život u dvoje”Sviđa ti se? Javi ostalima!


Novi singl beogradskog dua Ti pojaviće se na istoimenom albumu, a režiju spota potpisuje Marina Uzelac.

U pitanju je prvi singl sa albuma “Život u dvoje” koji će biti objavljen 27. aprila. Singl možete preuzeti na bandcamp stranici benda. Na albumu će se naći osam novih pesama koje su snimljene početkom 2015. u studiju grupe Ti, a miks je radio Justin Pizzoferrato.

Koncertna promocija albuma u Beogradu planirana je za KC Grad 12. juna, a dan kasnije 13. juna u Novom Sadu u CK13.
Grupa Ti započinje koncertne aktivnosti već sutra 16. aprila nastupom u Božidarcu, a nakon toga slede koncerti po regionu:
14.5. Pritličje, Ljubljana
15.5. Tvornica, Zagreb
16.5. Klub, Rijeka
12.6. KC Grad, Beograd
13.6. CK13, Novi Sad

Ti je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZ-a, i u leto 2012. osnivaju grupu Ti. Probe imaju u dnevnoj sobi Ilijinog stana, gde Trajče svira elektronski bubanj, Ilija gitaru i bas sintisajzer, dok obojica pevaju. Muzika grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, prijatnih bas deonica na sintu, sjajnog dvoglasa sa jednostavnim, hipnotičkim tekstovima, Trajčetovih ritmova koji obuzimaju telo stvarajući prijatnu atmosferu lenjeg kišnog popodneva provedenog sa suve strane prozora ili pak kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza. Grupa Ti iza sebe ima dva izdanja: EP “Koliko dana” iz 2013 i LP “Vidimo se!” iz 2014, kao i nastupe na nekim od najvažnijih regionalnih festivala: EXIT, InMusic, SuperUho, Zdravo mladi i Sajeta.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva