‘Just Like You’ je nešto poput najmlađeg deteta u porodici, lep i sladak ali ne i previše pametan. Treći album u Falling In Reverse karijeri, objavljen bez pompe i posebne najave i zvuči kao kombinacija dva prethodna. Metalcore sa ’The Drug in Me Is You’ i pop ekstravaganca sa ’Fashionably Late’ upareni u jedno i dobijamo ’Just Like You’ - sirov i zanimljiv album.

Zbog prevelikog uspeha prethodnog ’Fashionably Late’ frontman Ronnie Radke je sa novim albumom hteo da se vrati korenima. Vokali su dosta čistiji a produkcija nije prenaglašena. ’Just Like You’ nema glavni singl koji bi trebao da „proda“ album. Prvi spot je snimljen za naslovnu numeru, jedna od samo nekoliko koje podsećaju na pop-metal koji je bio pečat prošlog izdanja. Ma koliko iritantno da deluje pesma „Just Like You“ je neodoljivo zarazan hit koji nećete moći da izbacite iz glave danima!

Zbog nekih privatnih događaja ’Just Like You’ je možda i najmračnije izdanje koje je Radke do sada snimio. Najavni singl „God, If You Are Above...“, možda i najbolja od svih numera, tačno predstavlja taj povratak korenima i bez problema bi mogla da se uklopi sa pesmama na njihovom prvencu iz 2011.

Album otvara odličan post-hardcore „Chemical Prisoner“, u tom žanru je i „Stay Away“. Za one koji vole neozbilje Falling in Reverse tu su: „Sexy Drug“ (Sexy girl, come and lay with me... you make me come, come, complete), „Get Me Out“ (Got no money in my pocket, but I'm handsome and cocky).
Nekima je poznato da Ronnie Radke ima i rap karijeru, na ovom albumu to je primetno u „Wait and See“ rap/metal  numera i jedan od najboljih politički angažovanih tekstova koje ćete čuti.
Za fanove koji prate rad još od Escape The Fate dana snimljena je „Guillotine IV (The Final Chapter)“ završetak priče započete još 2006. godine. Takođe poslušati i „Die For You“.
’Just Like You’ album zatvara balada „Brother“, veoma lična i tužna pesma u kojoj se Radke oprašta od brata kog je izgubio prošle godine.

Ocena je da je ovo odličan album ali ima samo jedan problem. ’Just Like You’ nije bolji od ’Fashionably Late’ koji je remek delo modernog underground rock/metal pravca (nazvati po sopstvenoj želji!).

Falling In Reverse su danas u potpunosti drugačiji bend nego pre sedam godina kada su počeli sa radom. Mnogi ih ne uzimaju za ozbiljno iz razloga što se ne uklapaju u šablone standardnih metal okvira. Ovo je bend koji je uspeo da stvori nešto novo, da spoji više žanrova u jedan i da istraje u tome. Takvih je veoma malo!

Mike Stankovich