U subotu 7.2. je u Black Stage-u nastupio beogradski hard core/punk bend No Warning Shot. Momci su bili prvi put u Nišu i pružili nam sjajan, ekspolozivan koncert. Angažovanih tekstova, sa nagažovanim naslovima, odličan scenski nastup, propovedanje iskreno, usvirani i zbog svega toga naišli na odličan prijem kod publike. Bratski, scenu je sa njima podelio na poslednjoj pesmi Filip Avramović iz Streetcore Unity  i otprašili su kao da sviraju zajedno.
Ispred njih sam imala priliku da vidim Rage Against the Komšije o kojima mogu da kažem samo loše. Ideja bezveze. Prepevati na redneck srpski poznate pesme nije mi bilo uopšte smešno, a valjda treba da bude. Jer ne verujem da treba da to bude ozbiljno. Scenski izgledaju kao da su se skupili na probi kod komšije, neusvirani i nezanimljivi, i pored svega nekolegijalni. Usred nastupa gostiju iz Beograda čovek je prišao da skida svoje činele sa seta bubnjeva jer je valjda ne znam... morao da ide kući. Potpuno razočaranje.
Još jedna pohvala ide za Black Stage jer je u novom prostoru zvuk mnogo bolji i ipak underground muzika ima kakav-takav prostor da se pokaže. Samo da ne postanu cincari.
Hit večeri, sigurno: Ceca.

Olja Wagner