Najdugovečniji pank fanzin je posle duže pauze ponovo sa nama. Najpre moram pohvaliti entuzijazam autora da se i posle toliko godina,... ma šta godina,... decenija, i dalje bavi fanzinom. Danas kada i mnogo mlađima ne pada na pamet da nešto urade po pitanju scene.
Centralno mesto novog broja zauzimaju intervjui sa Transferom Blama, Kontraudarom, i Grupnom Terapijom. U pitanju su pank, pank rok i oi bendovi, momci koji su na početku pa se nadamo da će im ovo biti fin vetar u leđa i pokazatelj da mlade bendove neko ipak podržava i prati.
Poslednju trećinu zauzimaju muzičke recenzije koje su više kraći osvrti i preporuke na neka nova izdanja. Aforizmi, pank poezija, izveštaj sa koncerta i kolumna.
Sad, kad smo ukratko prošli sadržaj, osvrnuo bih se na par nedostataka. Čini se da je Vasa ovom broju sa posvetio manje pažnje. Ono što najpre upada je dizajn koji je i previše sirov. Pretpostavljam da je fanzin sklapan u wordu, ali čak i taj program nudi niz opcija koja bih glasilo učinila prijemčivijim za oko. Ne treba tu nekakvog preterivanja sa dizajnom, ali bi bilo lepo i da nije baš toliko neobrađen. Možda je autor i namerno tako postavio stvari, ali ipak treba razmišljati o utisku koji vizuelno ostavlja, a ovde je utisak da, ili nije znao, ili nije hteo da se malo posveti i tom vizuelnom aspektu. 
Takođe, bilo bi lepo da intervjui sadrže uvod od par rečenica koji bi malo više približio sam bend, zašto bismo trebali da pročitamo baš taj razgovor, po čemu je bend zanimljiv, koji je povod razgovora isl. Intervjui su inače skroz okej, informativni i daju odgovore i na neka druga, bitnija pitanja osim onih faktografskih.
Sveukupi utisak... kao da je autor želeo da se broj što pre pojavi. Možda je trebalo sačekati još neko vreme da se gore navedene stvari doteraju. Fanzin bi ostavio mnogo jači utisak, a ne kao da izlazi po inerciji. Smatram da je jako bitno zbog novih generacija.
U svakom slučaju, Oprem Dobro se legalno može skinuti i sa ove stranice, te sami možete doneti svoj sud.

Nenad