Pre par meseci beogradski bend STVOR objavio je video za singl Kurac koji je bio izraz bunta. 
"Novi spot, za pesmu Biser je drugačije koncipirana pesma i tekst je lične prirode, posvećen jednoj tragično nastradaloj osobi", iz benda dodaju i nastavljaju: " Kao i Kurac, i Biser je singl na putu benda do prvog EP-ja ili albuma, to ćemo još videti.
Tekst, muzika i aranžman su delo samog benda dok je snimnje i audio produkciju, kao i prethodni put radio naš prijatelj Miloš Mihajlović (studio Blaze) i možemo da naglasimo da ova sardanja ide uzlaznom putanjom, odnosno sve se bolje poznajemo pa su i rezultati sve bolji.
Video, odnosno spot, je radio Dragoljub Petrović, nas dugogodišnji prijatelj, sa kojim kao ekipa radimo već treći spot (za bend CANNOT pesma The Wave; za bend STVOR pesme Kurac i Biser) i takodje mozemo reći da je ta sardnja kroz godine postala deo našeg načina rada jer smo uvek prezadovoljni. Snimanja spotova su uvek spontana i bez planiranja, sa mnogo zabave uz put. Nas basista Aca je rekao: "Snimanje nasih spotova nisu cilj, nego putovanje".
Plan je da uskoro zaokružimo neki materijal, EP ili album, promovišemo našu muziku kod nas i u inostranstvu, povežemo se sa što vise pozitivnih ljudi koji vole ovu muziku i naravno svirke", zaključuju momci iz benda.
Pogledajte spot u nastavku.