Stvor - BiserSviđa ti se? Javi ostalima!


Pre par meseci beogradski bend STVOR objavio je video za singl Kurac koji je bio izraz bunta. 
"Novi spot, za pesmu Biser je drugačije koncipirana pesma i tekst je lične prirode, posvećen jednoj tragično nastradaloj osobi", iz benda dodaju i nastavljaju: " Kao i Kurac, i Biser je singl na putu benda do prvog EP-ja ili albuma, to ćemo još videti.
Tekst, muzika i aranžman su delo samog benda dok je snimnje i audio produkciju, kao i prethodni put radio naš prijatelj Miloš Mihajlović (studio Blaze) i možemo da naglasimo da ova sardanja ide uzlaznom putanjom, odnosno sve se bolje poznajemo pa su i rezultati sve bolji.
Video, odnosno spot, je radio Dragoljub Petrović, nas dugogodišnji prijatelj, sa kojim kao ekipa radimo već treći spot (za bend CANNOT pesma The Wave; za bend STVOR pesme Kurac i Biser) i takodje mozemo reći da je ta sardnja kroz godine postala deo našeg načina rada jer smo uvek prezadovoljni. Snimanja spotova su uvek spontana i bez planiranja, sa mnogo zabave uz put. Nas basista Aca je rekao: "Snimanje nasih spotova nisu cilj, nego putovanje".
Plan je da uskoro zaokružimo neki materijal, EP ili album, promovišemo našu muziku kod nas i u inostranstvu, povežemo se sa što vise pozitivnih ljudi koji vole ovu muziku i naravno svirke", zaključuju momci iz benda.
Pogledajte spot u nastavku.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budi u toku, prati nas na fejsbuku

10 najčitanijih

Arhiva